over Nomade Training en Advies

Maatschappelijke organisaties in beweging brengen en houden, zodat ze nog beter in staat zijn om hun missie waar te maken. Dat is wat mij drijft in mijn werk. Wat ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd, is dat de reis en de bestemming even belangrijk zijn. Net als bij nomaden. Die blijven op een plek zolang het daar goed toeven is. Maar ze trekken verder als het nodig is of als ze ergens anders kansen zien.

Zo werk ik ook: we brengen in kaart wat nu al goed gaat en werkt, en gebruiken dat om te onderzoeken waar je als persoon, team of organisatie over een tijdje wilt uitkomen. En dan gaan we aan de slag om resultaat te boeken. We doen dat met als motto: op weg met zin! Voor mij is wezenlijk dat we zinvol bezig zijn én dat we er plezier in hebben.

Ben je op zoek naar een ervaren adviseur, trainer of procesbegeleider met kennis van strategische organisatie-ontwikkeling, vrijwilligersmanagement, waarderend veranderen, lokaal samenspel en ondernemend werken, neem dan contact met me op. Laat de reis beginnen!